Tgrt Haber
30 Eylül 2021 10:56

Cani baba cinayetleri itiraf etti: Eşimi ve çocuklarımı boğarak öldürdüm, üzerlerine Türk bayrağı örttüm

Hatay’da evden kötü kokular geldiği ihbarı sonrası evde anne ve 2 çocuğunun cansız bedenini buldu. Olay sonrası ulaşılamayan baba başka şehirde yakalanarak gözaltına alındı. 47 yaşındaki cani baba Turgay Mert ilk sorgusunda cinayetleri itiraf etti. Mert, "Eşimi boğarak öldürdüm. Oğlum gelince zehirli ayran verdim. 'Bunun tadı acı' dedi. Boğarak öldürdüm. Okuldan gelen kızımı boğarak öldürdüm" ifadelerini kullandı.

Cani baba cinayetleri itiraf etti: Eşimi ve çocuklarımı boğarak öldürdüm, üzerlerine Türk bayrağı örttüm
hatay,iskenderun

Hatay’ın İskenderun ilçesinde iş yerinde çalışırken eşine telefonla ulaşamayan Turgay Mert (47), daha sonra komşularını arayarak ailesine bakmalarını istedi. Bunun üzerine eve giden ve kapıyı defalarca çalan yakınları, cevap alamayınca durumu polise bildirdi. Ekipler ihbar üzerine eve girdi ve acı tablo ile karşılaştı. Hareketsiz halde yatarken bulunan Aynur Mert (41) ile çocukları A.M. (16) ve M.A.M'nin (14) öldüğü belirlendi. Polis olay sonrasında firari olarak değerlendirilen şüpheli Turgay Mert'in peşine düştü. Osmaniye'de olduğu bilgisine ulaşılan Turgay Mert, polisin düzenlediği operasyonla saklandığı adreste gözaltına alınarak İskenderun'a getirildi.

Emniyette sorguya alınan Turgay Mert'in, ilk ifadesinde psikolojisinin bozuk olduğunu ve son zamanlarda ailesiyle ilgili sorunlar yaşadığını ileri sürerek cinayetleri itiraf etti. 

KIZININ OKULDAN GELMESİNİ BEKLEMİŞ

Olay günü, önce eşi Aynur ve oğlu A. A.'yı boğarak öldürdüğünü anlatan cani baba Turgay Mert, okulda olan kızı A.'yı beklediğini, eve geldiğinde onu da boğarak öldürdüğünü söyledi. Kızı ve oğlunun cenazelerinin üzerini Türk bayrağı ile eşinin üzerini ise kendi kıyafeti ile örten Turgay Mert daha sonra evden ayrılarak Osmaniye'ye gittiğini anlattı. Burada intihar etmeye çalıştığını ancak yapamadığını ifadesinde belirten Mert komşusunu arayarak, “Anahtar posta kutusunda eve gir bak aileme büyük bir kötülük yaptım” dedi. 

Cani baba cinayetleri itiraf etti: Eşimi ve çocuklarımı boğarak öldürdüm, üzerlerine Türk bayrağı örttümKomşular, anne ve çocukların ölü bulunmasının ardından büyük üzüntü yaşadı.

SON SÖZLERİ 'BABA BU ACI' OLDU

Eşini boğarak öldüren Cani Baba Turgay Mert’in ifadesinde, dün öğleden sonra eşi Aynur ile aralarında çıkan tartışmada, onu elleriyle boğarak öldürdüğünü belirterek, “Ardından İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi’nde öğrenci olan oğlum Ahmet Ali’yi bekledim. O da gelince içine uyku ilacı attığım ayranı içirmek istedim. ‘Baba bu acı’ diyerek içmek istemedi. Onu da boğarak öldürdüm. Daha sonra aynı lise okuyan kızımı bekledim. Dershaneye gitmişti. Kızım da gelince onu da boğarak öldürdüm. Cinayetlerin ardından Osmaniye’ye gittim" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...