Tgrt Haber
24 Temmuz 2019 16:27

Hayatını kaybeden müzisyenden yürek burkan son paylaşım

Müzisyen Gökhan Yılmaz, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde otomobilinin 40 metrelik şarampole uçması sonucu hayatını kaybetti. Genç sanatçı sosyal medyadaki son mesajında, "Hiç bir haksızlık yoktur ki cezasız kalmasın. Sen Allah'a havale et, bırak intikamını "O" alsın" diye yazdı.

Hayatını kaybeden müzisyenden yürek burkan son paylaşım
müzisyen,,trafik kazası,,son mesaj,,sosyal medya,,vefat,

Müzisyen Gökhan Yılmaz, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Genç sanatçı sosyal medyadaki son mesajı, sevenlerini büyük bir üzüntüye boğdu.

OTOMOBİL 40 METRELİK ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Edinilen bilgiye göre, Ayvacık ilçesine bağlı Assos Antik Kenti’nde tatilini geçiren ve burada gençlere ders veren müzisyen Gökhan Yılmaz, bu sabah saatlerinde otomobiliyle Assos istikametinden sahil yoluyla Ayvacık’ın Küçükkuyu Beldesine gitmek için yola çıktı. Müzisyen Gökhan Yılmaz’ın kullandığı 17 PJ 567 plakalı otomobil, Arıklı köyü sahilinde yoldan çıkarak 40 metrelik şarampole yuvarlandı. Otomobil içerisinde bulunan Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 
Kazayla ilgili jandarma ve savcılık soruşturma başlatırken, cenaze otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

SON MESAJI SEVENLERİNİN YÜREKLERİNİ BURKTU

Asos'ta müzik dersleri veren ve bir çok ünlü sanatçıyla birlikte çalışan Gökhan Yılmaz'ın sosyal medyadaki son mesajında, "Üzülme, için yandığı halde sabredebiliyorsan ya hani, kabullenmediğin halde yine de susabiliyorsun ya hani. Haketmediğini bildiğin halde yine de imtihandır deyip, sükut edebiliyorsun ya hani. Üzülme Allah hepsini görüyor. Sen içini ferah tut. Hiç bir haksızlık yoktur ki cezasız kalmasın. Sen Allah'a havale et. Bırak intikamını "O" alsın" diye yazdı. 

Hayatını kaybeden müzisyenden yürek burkan son paylaşım

Sevenleri vefat haberi üzerine sosyal medyada başsağlığı mesajları yayınladılar. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...