Tgrt Haber
16 Temmuz 2021 13:44

Hayırsız torun... Anneannesi ve dedesinin mezarına kenevir ekti

Afyonkarahisar’da babasını ikna eden şahıs anneannesi ve dedesinin mezarına kenevir ekti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan torun ve babanın evine baskın düzenlendi. 587 gram metamfetamin ile esrar ve kenevir ele geçirdi.

Hayırsız torun... Anneannesi ve dedesinin mezarına kenevir ekti
Afyonkarahisar,Kenevir

Afyonkarahisar’da akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Dazkırı ilçesi Yukarıyenice köyünde meydana gelen olayda mezarlığı ziyarete giden vatandaşlar Abdülkerim ve Fadime Arıkan isimli çiftlerin mezarlarında kenevir olduğunu fark ederek durumu jandarma ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine harekete geçen jandarma bölgeye giderek inceleme başlattı. Mezarların üzerinde 26 kök kenevir ekili olduğunu görünce, ekipler kenevirleri söktü. 

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDILAR

Kenevirleri eken şahısların peşine düşen jandarma ekipleri, kenevirleri ölü çiftin damadı G.G. (56) ile oğlu yani çiftin torunları Ç.G. (29) olduğunu tespit etti. Ardından şahısların adreslerine baskın düzenleyen ekipler yaptıkları aramada 587 gram metamfetamin, 54 gram esrar, 11 gram reçine esrar, 62 kök kenevir ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi. Adliyeye sevk edilen baba ve oğul tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hayırsız torun... Anneannesi ve dedesinin mezarına kenevir ekti

Baba ve oğlunun gözaltına alındığı operasyonda, mezar taşındaki kenevir resmi de dikkatlerden kaçmadı. Olayla ilgili İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan köy sakinlerinden Burak Dilsiz, olayı duyunca çok şaşırdıklarını ve köylerinde ilk defa böyle bir olayın yaşandığını belirterek, “Böyle bir şey olmasına çok şaşırdık. Köyümüzde böyle bir şeyi hiç kimseden beklemiyorduk. Bu tür bir olayın özellikle de mezarlıkta olmasına çok üzüldük. Netice itibarı ile mezarlıkta ölülerimiz var ve olayı duymak bizleri derinden üzdü. Köy halkı olarak olay karşısında şaşkınız” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...