Tgrt Haber
05 Temmuz 2018 17:13

Helin Palandöken cinayetiyle ilgili flaş gelişme

Pendik’te lise öğrencisi Helin Palandöken’i pompalı tüfekle öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Mustafa Yetgin, “çocuğu tasarlayarak kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı.

Helin Palandöken cinayetiyle ilgili flaş gelişme
helin palandöken

Pendik’te 21 yaşındaki Mustafa Yetgin, 13 Ekim 2017’de 17 yaşındaki Helin Palandöken ile liseden arkadaşları Cemil Yıldız ve Deniz Morsümbül’e sokak ortasında pompalı tüfekle ateş etmişti.

Mustafa Yetgin, daha sonra öğrencilerin okuduğu Pendik İstanbul Ticaret Odası Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kaçmış, intihar etmek isterken yakalanıp tutuklanmıştı. Helin Palandöken hayatını kaybederken Cemil Yıldız ve Deniz Morsümbül yaralanmıştı.

MÜEBBET HAPSE ÇARPTIRILDI


Pendik'te lise öğrencisi Helin Palandöken'i öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Mustafa Yetgin, "Tasarlayarak çocuğu kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mustafa Yetgin'i araçla olay yerine götüren tutuksuz sanık Halis Can Dağarslan ise beraat etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...