Tgrt Haber
24 Kasım 2021 16:31

Eşiyle kavga eden kadın hem kendini hem de 7 aylık bebeğini öldürmek istedi

Avcılar'da eşiyle tartıştığı için doğal gazı açarak 7 aylık bebeğiyle birlikte intihara kalkıştığı iddia edilen kadın, itfaiye ve polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan anne ve bebek tedavilerinin ardından taburcu edilirken kadının erkek kardeş iddiaları yalanladı.

Eşiyle kavga eden kadın hem kendini hem de 7 aylık bebeğini öldürmek istedi
avcılar,,bebek,,anne,,intihar girişimi,,doğal gaz,

Avcılar'da eşiyle tartıştıktan sonra bebeğiyle birlikte intihara kalkıştığı öne sürülen kadın ve 7 aylık bebek, polis ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Genç kadının erkek kardeşi ise iddiaları yalanlayarak kız kardeşinin doğal gazı açık unutarak zehirlendiğini ifade etti.

ARKADAŞINA ATTIĞI MESAJ HAYATINI KURTARDI

Geçtiğimiz Pazartesi günü Saat 16.00 sıralarında Avcılar Gümüşpala Mahallesi Limon Sokaktaki 4 katlı bir binada yaşanan olayda, iddiaya göre, bir çocuk annesi C.Ü, eşiyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından doğal gazı açan C.Ü, arkadaşına mesaj atarak ‘hayatına son vereceğini’ söyledi. Kadının arkadaşı bunun üzerine durumu polise bildirdi. Polis ekipleri ise, olayı ihbar eden kadınla görüntülü konuşarak C.Ü.’nün oturduğu binaya geldi.

İTFAİYE BEBEĞİ YÜZÜNÜ YIKAYARAK KENDİNE GETİRDİ

Daha sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, merdivenle dairenin bulunduğu 3’üncü katına çıkarken polis ise kapıyı çaldı. Kapıyı açan 30 yaşındaki anne C.Ü, bir anda yere yığılırken, itfaiye ekipleri salonda yatan 7 aylık erkek G.Ü’yü dışarı çıkarttı. İtfaiye erleri, ambulans gelen kadar çocuğun yüzünü su ile yıkayarak sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra bebek kendisine geldi. Yerde yığılan kadın ise itfaiye ve polis ekiplerince taşınarak ambulansa alındı. İlk müdahalenin ardından anne ve minik oğlu Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki tedavilerinin ardından minik G.Ü ile anne C.Ü., taburcu edildi.

Eşiyle kavga eden kadın hem kendini hem de 7 aylık bebeğini öldürmek istedi

"DOĞAL GAZ AÇIKKEN UYUYAKALMIŞ"

Olaya ilişkin konuşan ve intihar iddialarını yalanlayan C.Ü’nün erkek kardeşi ise, “Suyu ısıtırken, doğal gazı açık bırakmış. Uyuyakalmış. Çocuk da uyuyormuş, bundan dolayı sıkıntı oldu. Doğalgaz zehirlenmesi, atlattık çok şükür. Hayatına son vermek istedi gibi bir şey yok. Sadece arkadaşı arıyor, ulaşamıyor. Ulaşamayınca merak ediyor ve başkalarını arıyor. Böyle bir şey oluyor” diye konuştu.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...