Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 12:45

Pişkinliğin bu kadarı: Hem otomobili çaldılar hem sahibini dövdüler

Kayseri'de otomobil çaldığı gerekçesiyle yargılanan sanığın tutukluluğunun devamına karar verildi. Bunun üzerine zanlının yakınları, otomobili çalınan şahsa saldırdı.

Pişkinliğin bu kadarı: Hem otomobili çaldılar hem sahibini dövdüler
kayseri,hırsızlık,darp

Kayseri'de E.S.'nin otomobilini çaldığı gerekçesiyle tutuklanarak hakkında dava açılan sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. Bu kararın ardından sanığın yakınları, aracı çalınan E.S.'yi mahkeme çıkışında darp etti.

4 KİŞİ SALDIRDI

Kayseri Adalet Sarayı 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, mahkeme heyeti, E.S.’nin otomobilini çalan ve tutuklu yargılanan sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Mahkeme çıkışında gözleri dönen sanık yakınları E.G., K.G., M.T., Y.A. ve otomobili çalınan E.S. arasında sözlü tartışma çıktı.

Pişkinliğin bu kadarı: Hem otomobili çaldılar hem sahibini dövdüler

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönmesiyle sanığın 4 yakını, E.S.’ye saldırdı. Polislerin müdahalesi sonrası kavga sonra ererken, sanık yakınları E.G., K.G., M.T. ve Y.A. gözaltına alındı. Müşteki E.S. ise adliyede yapılan ilk müdahalenin ardından karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...