Tgrt Haber
05 May 2021 13:15

Hemşirenin cevabı hastayı çılgına çevirdi: Tehdit edip, hakaretler savurdu

Hastaneye aç karınla giden şahsa hemşire bu şekilde işlem yapamayacağını tok olması gerektiğini söyledi. Hemşirenin bu sözleri üzerine ismi öğrenilemeyen şahıs hemşireyi tehdit edip, hakaretler savurdu.

Hemşirenin cevabı hastayı çılgına çevirdi: Tehdit edip, hakaretler savurdu
hemşire ,,yaşam,

Edinilen bilgiye göre;

Olay, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde hastaneye gelen şahıs, sırası geldiğinde hemşirenin odasına girdi. "Aç karın mı tok karın mı" sorusuna aç olduğunu söyleyen şahıs hemşirenin cevabı sonucunda çılgına döndü. Hemşire ise aç olduğu takdirde işlem yapamayacağı kantine gidip bir şeyler yemesini ve öğleden sonra tekrar gelmesini söyledi. İsmi öğrenilemeyen şahıs aldığı cevabın ardından hemşireyi tehdit edip hakaretler savurdu.

HEMŞİRE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Çevredekilerin araya girmesi sonucu şahıs odadan çıkarıldı. Destek için gelen güvenlik görevlisinide iten şahıs çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuna kaydedildi. Şahıs uzun uğraşlar sonucu sakinleştirilirken, hemşirenin kendisini tehdit eden zanlıdan şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Korona virüs pandemisinde özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına yapılan bu durum tepki topladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...