Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ekim 2021 19:38

Her satırı dehşet! 2 kişiyi öldürüp intihar etti

Konya’da 2 kişi öldürüp 1 kişiyi de ağır yaralayan şahıs tüfekle başından vurulmuş halde bulundu.

Her satırı dehşet! 2 kişiyi öldürüp intihar etti
Konya,İntihar

Konya’da Tacettin Ünal, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Memiş Er'in evine gitti. Tacettin Ünal, burada çıkan kavgada Memiş Er'i boynundan ve elinden, eşi Gülsüm Er'i de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Gülsüm Er, olay yerinde hayatını kaybetti. Memiş Er ise ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YATAĞINDA BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Olay sonrası kaçan Tacettin Ünal'ın yakalanması için çalışmasını sürdüren jandarma Karahüyük Mahallesi Pirenli mevkisindeki bir ağılda, kahve işleten ve aynı zamanda küçükbaş hayvan yetiştiren Yaşar Ali Kıyılmaz'ı (36) yatağında tüfekle başından vurulmuş halde ölü olarak buldu. Araştırmasını derinleştiren jandarma, Kıyılmaz ile Ünal arasında alacak meselesinden husumet olduğunu belirledi.

Kıyılmaz'ı da Ünal'ın öldürmüş olabileceğini düşünen jandarma ekipleri bölgedeki arama çalışmalarını sürdürürken Ünal’ı, Üçhüyük Mahallesi'nde tüfekle başından vurulmuş halde ölü olarak buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...