Tgrt Haber
12 Ekim 2021 22:10

Her satırı vahşet: Gelinini katletti, vücudunun parçalarını çöp poşetine koydu

Tekirdağ’da tartıştığı 2 çocuk annesi Kırgızistan uyruklu gelinini katlederek vücudunun parçalarını çöp poşetine koyan kayınpeder, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Her satırı vahşet: Gelinini katletti, vücudunun parçalarını çöp poşetine koydu
Tekirdağ,Cinayet

Tekirdağ’da Fehmi A. (65), oğlu evde olmadığı iki çocuk annesi Kırgızistan uyruklu geliniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fehmi A, gelinini bıçaklayarak öldürdü. Bir süre sonra eve gelen ve olayı öğrenen Fehmi A'nın eşi, komşularından yardım istedi.

KADININ PARÇALARI ÇÖP POŞETİNDE BULUNDU

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Ayat A'nın vücudunun bazı parçalarını evin banyosundaki çöp kovasında, bazılarını ise apartmanın bahçesinde park halindeki plakalı otomobilin bagajında, çöp poşetinin içinde buldu.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Suçunu itiraf eden Fehmi A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Ceset parçaları, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesine gönderildi. Olay sırasında Ayat A'nın eşinin işte olduğu öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...