Tgrt Haber
28 Eylül 2021 13:48

15 yıl hapis cezası bulunan suç makinesi berberde tıraş olurken yakalandı

Antalya'da silahlı yağma suçundan hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunan ve polis ekipleri tarafından her yerde aranan şüpheli, berberde tıraş olurken yakalandı. Üzerinde ruhsatsız tabanca ve mermi bulunan zanlı, Alanya Cezaevi'ne teslim edildi.

15 yıl hapis cezası bulunan suç makinesi berberde tıraş olurken yakalandı
antalya,manavgat,berber,dodo,suç makinesi,tıraş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, silahlı yağma suçuyla kesinleşmiş hapis cezası bulunan Doğan Dalkıran, berberde tıraş olurken yakalandı.

‘Dodo’ lakabıyla bilinen Doğan Dalkıran, 17 Eylül 2020 tarihinde Fevzipaşa Caddesi'nde telefoncuda tartıştığı bir şahsı tabanca ile vurdu. 1 ay sonra yakalanan ve bu olayın ardından karıştığı silahlı yağma suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Doğan Dalkıran, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince berberde tıraş olduğu sırada uzun bir takibin ardından kıskıvrak yakalandı.

50'NİN ÜZERİNDE SUÇ KAYDI VAR

Meskun mahalde silahla ateş ederek genel güvenliği tehlikeye düşürmek suçundan da 3 kez araması olduğu belirlenen Dodo lakaplı Doğan Dalkıran’ın üzerinde ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait mermi ele geçirildiği bildirildi. Bugüne kadar çeşitli suçlardan 50’nin üzerinde suç kaydı olduğu belirlenen Dalkıran, emniyetteki işlemlerinin ardından Alanya Cezaevine teslim edildi.

TARTIŞTIĞI KİŞİYİ TABANCAYLA VURUP KAÇTI

Doğan Dalkıran,17 Eylül 2020 tarihinde Fevzipaşa Caddesi'nde ikinci el cep telefonu tamiri ve satışı yapılan iş yerinde Ozan Saçı isimli şahısla tartışmış, tartışma sırasında şahsı tabanca ile ayağından vurarak kaçmıştı. Yaklaşık 1 ay sonra yakalanan Dalkıran, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...