Tgrt Haber
07 May 2022 10:52 - Güncelleme : 07 May 2022 11:32

Hırsızı kurşuna dizen amca araya giren yeğenini öldürdü: Yanlışlıkla vurdum

İzmir’de yeğeni Ömer Öztarla ile birlikte arazisinden pulluk çaldığı iddia edilen hırsızın peşine düşerek yakaladığı hırsızı kurşun yağmuruna tutan A.Ö., yaşanan arbedede yanlışlıkla yeğenini de vurdu. Kurşunların hedefi olan yeğen hastanede hayatını kaybederken ağır yaralanan hırsızlık şüphelisi ise tedaviye alındı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hırsızı kurşuna dizen amca araya giren yeğenini öldürdü: Yanlışlıkla vurdum

İzmir’de yeğeniyle birlikte arazisinden pulluk çaldığı öne sürülen hırsızın peşine düşerekyakaladığı hırsızı kurşuna dizen amca, çıkan arbedede yanlışlıkla yeğenini de vurdu. Kurşunların hedefi olan yeğen hastanede ölürken, hırsızlık şüphelisi ile ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

HIRSIZI KURŞUNA DİZDİ

Olay, Çiğli ilçesine bağlı Sasalı Mahallesinde akşam saat 21.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre E.K. isimli bir kişi, A.Ö. ve yeğeni Ömer Öztarla’nın çiftlik evindeki arazisinden pulluk çaldı. Bunu fark eden amca ve yeğen birlikte hırsızın peşine düştü. Hırsızlık şüphelisinin kaçtığı aracı Doğal Yaşam Parkı kavşağında durduran amca, yaşanan arbedede silahına davranarak hırsızlık şüphelisi E.K.'yi kurşun yağmuruna tuttu.

Hırsızı kurşuna dizen amca araya giren yeğenini öldürdü: Yanlışlıkla vurdum

YEĞEN KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU

A.Ö.'nün yeğeni Ömer Öztarla, yaşanan arbedede araya girince kafasına gelen kurşunlar nedeniyle ağır yaralandı. E.K. ise ayağına ve koluna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine jandarma olay yerine gelerek A.Ö.'yü gözaltına aldı. Yaralılar ise ambulansla hastaneye götürüldü. Amcasının kurşunlarının hedefi olan Ömer Öztarla, tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. E.K. ise Çiğli Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. E.K.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

YANLIŞLIKLA VURDUĞUNU SÖYLEDİ

Jandarmanın gözaltına aldığı A.Ö.'nün ilk ifadesinde, hırsızlık şüphelisi E.K.'ye ateş ederken araya giren yeğeni Ömer Öztarla'yı yanlışlıkla başından vurduğunu söylediği öğrenildi. Ömer Öztarla'nın cenazesi savcının incelmesinin ardından morga kaldırıldı.

A.Ö.'nün jandarmadaki işlemleri devam ederken olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...