Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 09:01 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 09:17

Hırsızı gördü, tekme atarak yakaladı! O anlar kamerada

İstanbul Şişli’de sokak ortasında telefon ve gözlük çalarak kaçan hırsızı, bir otopark görevlisi tekme atarak yakaladı. Eşyaları çalınan adam, hırsızı tekme tokat dövdü. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hırsızı gördü, tekme atarak yakaladı! O anlar kamerada
Hırsız,İstanbul,Şişli

İstanbul Şişli’de meydana gelen olayda, bir dükkandan telefon ve gözlük çalan hırsız sokak üzerinde koşarak kaçmaya başladı. Eşyalarını çalınan adam ‘ Hırsız var, yakalayın’ diye bağırarak hırsızı motorla kovaladı.

YAKALANDI, TEKME TOKAT DAYAK YEDİ

Kovalamacayı ve bağırışları fark eden otopark çalışanı Fırat Beycan da kaçan ­hırsızı tekme atarak yakaladı. Tekmenin etkisiyle afallayan hırsızın yakalanma ve darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

“BİZ İNSANLIK GÖREVİMİZİ YAPTIK”

Hırsızı yakaladığı anları anlatan otopark çalışanı Fırat Beycan, “Her zamanki gibi çalışıyordum burada. Telefonumla oynuyordum, müşteri bekliyordum. O ara köşeden sesler geldi. Hırsız var, yakalayın tarzında sesler geldi. Ben de baktım çocuğun biri koşuyor, kaçma dedim uyardım. Çocuk da kaçınca ben de mecbur kaldım ve tekme attım çocuğa. O ara düştü. Ondan sonra yakaladık ve telefonu çalınan arkadaşın patronu geldi motorla. Yakaladığımız çocuğu geldi ve elimden aldı. Dövmeye başladı. Biz de işin sonunda mükafat olarak bir teşekkür bekledik, onu da etmediler. Sağ olsunlar. Biz insanlık görevimizi yaptık. Dükkandan telefonu çalmışlar galiba. Ama çocuk kaçarken bırakıyor galiba adam da dövmek için kovalıyormuş. Biz de hırsızlık diye yakaladık. Ondan sonra elindeki poşetlerde de gözlük kapları ve gözlükler, çalıntı malzemeler vardı. Onları da aldık sahibi olmayınca çöpe attık. Daha öncede böyle bir olay geldi başıma bu ikinci oluyor. Yine telefon çalınmıştı burada ama onu yakalayıp telefonu almıştık. Bir sorun yaşamamıştık” dedi.

Hırsızı gördü, tekme atarak yakaladı! O anlar kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...