Tgrt Haber
21 Kasım 2021 00:50

Hırsızın evinden kamyonet dolusu çalıntı mal çıktı

İzmir’de çok sayıda vatandaşın hırsızlık şikayetleri üzerine polis ekiplerince düzenlenen operasyonda hırsız kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada çok sayıda çalıntı malzemenin yanında tabanca, tüfek ve kesici aletler ele geçirildi.

Hırsızın evinden kamyonet dolusu çalıntı mal çıktı
İzmir,ÖDEMİŞ,,hırsızlık,

İzmir’in Ödemiş ilçesinde polis ekipleri çok sayıda vatandaşın, evlerine hırsız girmesi sebebiyle şikayetçi olmaları üzerine çalışma başlattı. Vatandaşların ifadesi ve güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen ekipler hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin Ali B. olduğunu belirledi. Şüpheliyi takibe alan ekipler düzenlediği operasyonla elektronik eşyalar başta olmak üzere birçok çalıntı olduğu değerlendirilen malzeme ele geçirildi.

EVİ CEPHANELİK GİBİ ÇIKTI

Polis ekipleri tarafından şüphelinin evinde ele geçirilen çalıntı malzemeler, bir kamyonetin kasasını doldurdu. Evinde çalıntı malzemeler ve silahlar ile yakalanan Ali B., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Aramalarda 5 tabanca, 3 tüfek, silah ve tüfeklere ait fişekler ile çok sayıda kesici ve delici alet ele geçirildi.

Hırsızın evinden kamyonet dolusu çalıntı mal çıktı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...