Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2021 20:04

Hırsızla karşı karşıya geldi kalbinden bıçaklandı

Bursa'da dün gece evine giren hırsız tarafından kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan ev sahibi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hırsızla karşı karşıya geldi kalbinden bıçaklandı
Bursa,Hırsız,Bıçaklama

Bursa'da ev sahibi Fikret Altınsoy, balkonda otururken evinin bahçesinde bulunan dededen kalma kullanılmayan eski evden ses geldiğini fark etti. Yanına 22 yaşındaki yeğeni Ali Burcan'ı da alan Altınsoy, bahçeye inip eski eve geçtikleri sırada hırsızla karşı karşıya geldi.

HIRSIZI YAKALAMAK İSTEDİ

Hırsızı yakalamak isteyen dayı yeğen bir anda şüpheli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Altınsoy kalbine aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanıp yere yığılırken, Ali Burcan ise kolunda derin kesik oluştu. Bıçaklı hırsız dayı ve yeğenini yaraladıktan sonra olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Altınsoy ve Burcan, 112 ambulansıyla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı adam kurtarılamadı. Kolunda derin kesik oluşan Burcan ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Altınsoy ise dün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Hırsızla karşı karşıya geldi kalbinden bıçaklandı

"BURAYI HIRSIZLAR MESKEN TUTTU"

Amcası hırsızlar tarafından bıçaklanarak öldürülen Tamer Altınsoy ise, "Burası eski bir bina. Şu anda kimse kalmıyor. Dededen kalma bir ev olduğu için satmadık. Tehlike oluşturan merdivenlerden girişlerini kapattık. Son zamanlarda hırsızlar dadandı. Evlerin camlarını, kapılarını betonla kapattık. Kimse girmesin diye. Dün akşam da ses duyuluyor sonrasında amcamla beraber geliyorlar. İçeriye giren bir tane hırsız ya da madde bağımlısı ilk olarak amcama saldırıyor. Kalbine bıçak saplıyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...