Tgrt Haber
03 Aralık 2021 10:02

Hırsızları fark eden muhtardan amansız takip

Denizli’de demir su borularını çalan 2 kişiyi fark eden muhtar hırsızların peşlerine verdi. Takip sırada jandarma ile diyalog halinde olan muhtar, 12 kilometre sonra yakalanmalarını sağladı.

Hırsızları fark eden muhtardan amansız takip
Muhtar,,Jandarma,,Kovalamaca,,Hırsız,

Denizli’nin Çivril ilçesinde akşam saatlerinde 3 kişi mahalledeki demir su boruları sökmeye başladı. Bölgedeki yetkili tarafında durumu fark edince, ekiplere ve muhtara haber verdi.

Olay yerine yakın olan Muhtar Koç, hızlıca bölgeye gitti. Muhtarı karşılarında gören şüpheliler, minibüs ile kaçmaya başlayınca muhtar da peşlerine düştü. Jandarmayla diyalog halinde olan muhtar, şüphelilerin gittiği yöne doğru ekipleri çağırarak, 12 kilometre sonra yakalanmasını sağladı.

MUHTARDAN AMANSIZ TAKİP

Cemal A. ve Sevilay A., jandarma tarafından gözaltına alınırken, araçlarında arama yapıldı. Aramada, minibüs içerisinde hırsızlık için kullanılan 1 balta, balyoz ve kazma ele geçirildi. Jandarma karakoluna götürülen zanlılar, alınan ifadelerinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, araca ve ele geçirilen malzemelere el konuldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...