Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Kasım 2021 09:32

Hırsızlık yapan kadınlar yakalanınca esnafı darp etti

Bursa’da bulunan bir semt pazarında hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kadın esnafın takibi sonucu yakalandı. Kadınların kendilerini yakalayan esnafı darp etmek istediği anlar bir vatandaşın kamerasına anbean yansıdı.

Hırsızlık yapan kadınlar yakalanınca esnafı darp etti
Bursa,,Pazar,,Hırsız,

Bursa’nın Gürsu ve Kestel ilçelerinde bulunan semt pazarlarında hırsızlık yaptığı edilen iki kadın, esnaf tarafından sıkı takibin sonunda kıskıvrak yakalandı.

DARP ANLARI KAMERADA

Esnafların ve vatandaşların korkusu haline gelen hırsızlar, kendilerini yakalayan esnafı darp etmek istedi. Diğer esnafların müdahalesi sayesinde etkisiz hale getirilen iki kadının o anları kameralara yansıdı. Pazar esnafının 112'ye ihbarda bulunması üzerine semt pazarına polis ekipleri yönlendirildi. Pazarcıların yakaladığı iki kadın, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...