Tgrt Haber
14 Haziran 2021 12:34

Hırsızlık yaparken yakalanan kadına dayak

Çağlayan’da iş yerinde hırsızlık yaparken yakalanan kadına market çalışanı döverek dışarı çıkardı.

Hırsızlık yaparken yakalanan kadına dayak
Çağlayan,Hırsızlık

Geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan olayda Kağıthan’de kuruyemiş ve bakliyat ürünleri satılan dükkanda bir kadın iş yerine geldi. Kadın burada kuruyemiş doldurduğu şeffal poşet ile kaşla göz arasında eteğinin altına gizledi. Diğer doldurdığu poşetle kasaya yönelen kadının hırsızlık yaptığını market çalışanı fark etti. Market çalışanı koşarak kadının kolundan tutarak dışarı çıkardı. Kadının eteğinin altına gizlediği poşeti alan market çalışanı tartışmanın devam etmesi üzerine çalışan kadına vurmaya başladı. Tartışmanın devam etmesi üzerine çalışan kadına vurmaya başladı. Bir süre devam eden arbede sonrası kadın kaçarak uzaklaştı.

HIRSIZ KADINA DAYAK KAMERALARDA

Hırsızlık anları ve sonrasında yaşanan olaylar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kadın kuruyemiş doldurduğu poşeti eteğin altına gizlediği, market çalışanının durumu fark etmesi ve müdahalesi görülüyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...