Tgrt Haber
04 Nisan 2022 14:26 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 14:30

Hurdaya dönen otomobilin hız ibresi 200 kilometrede takılı kaldı

Isparta’ya bağlı Yalvaç ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan araç park halindeki traktör, otomobil ve akülü motosiklete çarparak hurdaya döndü. Kazada sürücü ağır yaralanırken, hurdaya dönen otomobilin hız ibresi 200 kilometrede takılı kaldı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Hurdaya otomobilin sürücüsünün hayati tehlikesi devam ediyor.
Hurdaya otomobilin sürücüsünün hayati tehlikesi devam ediyor.

Isparta’ya bağlı Yalvaç ilçesinde bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki traktöre çarptı, kazada sürücü ağır yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin hız ibresi 200 kilometrede takılı kaldığı görüldü.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Isparta’ya bağlı Yalvaç ilçesi Hüyüklü Kasabası yolunda, 33 yaşındaki Ali Mete Ç. 32 GB 638 plakalı otomobiliyle seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. İlk olarak yol kenarında park halinde bulunan 32 YS 527 plakalı traktöre sonrasında 32 HH 146 plakalı bir otomobil ve bir akülü motosiklete çarptı. Kazada sürücü Ali Mete Ç. hurdaya dönen otomobilinin içinde ağır yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kazayı görenler ekiplere ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık ve jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin Ali Mete Çaylı’ya olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı ambulansla Isparta Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaralının hayati tehlikesinin olduğu bildirilirken, ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.

Hurdaya dönen otomobilin hız ibresi 200 kilometrede takılı kaldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...