Tgrt Haber
08 Ekim 2021 08:59

Husumetlileri tarafından silahlı saldırıya uğrayan genç öldü

Adana'nın Yüreğir ilçesinde 21 yaşındaki genç, arkadaşına ait olduğu belirtilen evin damında yalnız olduğu sırada henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Yaralı genç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Husumetlileri tarafından silahlı saldırıya uğrayan genç öldü
Adana,,Yüreğir,,silahlı saldırı,,polis,

Adana’da 21 yaşındaki genç arkadaşının evinin çatısında bulunduğu sırada husumetli olduğu 2 kişi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. 

UYUMAK İÇİN ARKADAŞININ EVİNE GİTTİ

Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde, Murat Polat (21) kendi ikametinin hemen yanında bulunan arkadaşını evine çatıda uyumak için gitti. Bir süre sonra İ.Ç ve A.Ç husumetli olduğu Murat Polat’ın kaldığı arkadaşının evinin sokağına geldi.

Husumetlileri tarafından silahlı saldırıya uğrayan genç öldü

GÖĞSÜNDEN VE BOYNUNDAN VURULDU

Şüpheliler önce birkaç el havaya ateş açarak Murat Polat’ın dikkatini çekmeye çalıştı. Polat silah seslerini duyunca çatı katından aşağı doğru baktığı sırada İ.Ç ile A.Ç’in tabanca ile açtığı yaylım ateşi açması sonucundan göğsünden ve boynundan vuruldu. Silah seslerini duyan mahalli durumu polise bildirirken çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Olayı gerçekleştiren şüpheliler otomobil ile bölgeden kaçtı.

YARALI GENÇ KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Murat Polat kanlar içerisinde yere yığılırken yakınları tarafından Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Murat Polat kurtarılamadı. Polat’ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

20'NİN ÜZERİNDE BOŞ KOVAN BULUNDU

Saldırının gerçekleştiği yerde inceleme yapan polis 20’nin üzerinde 9mm ile 7.65mm çapında boş kovan buldu. Boş kovanlar delil çalışması yapılmak üzere emniyete götürüldü. Olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalama çalışmaları devam ediyor.

Husumetlileri tarafından silahlı saldırıya uğrayan genç öldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...