Tgrt Haber
27 Şubat 2021 12:56

İdlib’de şehit edilen 33 kahraman unutulmadı

Suriye'nin İdlib şehrinde Esad rejim güçlerinin yapmış olduğu hain hava saldırısı sonucunda şehit olan 33 Mehmetçik, Batman'ın Sason ilçesindeki şehit yakınları tarafından anıldı.

İdlib’de şehit edilen 33 kahraman unutulmadı
İdlib,,şehit,

İdlib'deki hava saldırısında şehit olan tankçı sözleşmeli er Cuma Bağatur’un memleketi Batman'ın Sason ilçesinde düzenlenen anma programı, Sason Şehit Aileleri ve Gazilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde 3 dilde mevlid-i şerifin okunmasıyla başladı. Dernek evinde Türkçe, Arapça ve Kürtçe okunan mevlid-i şerifin ardından devam eden programda, şehitler için Kur-an-ı kerim okunarak dualar edildi.

İdlib’de şehit edilen 33 kahraman unutulmadı

Dernek evinde düzenlenen programın ardından Şehit Cuma Bağatur’un Erdemli mezarlığına geçen şehit yakınları, orada da Kur-an-ı Kerim okuyarak dua etti.  Şehit Cuma Bağatur'un babası ve diğer aile fertlerinin de katıldığı anma programının ardından katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...