Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2021 15:43

İdlib’te şiddetli patlama: 2 ölü

Suriye'nin kuzeyinde terör operasyonlarının sürdüğü İdlib kentinde bugün şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu yapılan ilk belirlemelere göre 2 sivil yaşamını yitirdi, 4 sivil de yaralandı.

İdlib’te şiddetli patlama: 2 ölü
suriye,,idlib,,patlama,

Suriye'nin kuzeyindeki İdlib’te henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada 2 sivil hayatını kaybederken, 4 sivil de yaralandı.

Yıllardır savaş ortamının hakim olduğu Suriye'nin İdlib kentinden yine patlama sesleri yükseldi. Kentin Al-Duah köyünde sebebi henüz netleşmeyen bir patlama yaşandı. Patlama sonrası bölgede panik ortamı oluşurken, yapılan tespitlerde 2 sivilin can verdiği, 4 sivilin de yaralandığı belirlendi. 

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan 4 sivilin hayati tehlikesi ise bulunmuyor.

Patlamanın sebebiyle ilgili resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama gelmezken, patlamanın arkasında PKK/YPG terör örgütünün olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

İdlib’te şiddetli patlama: 2 ölü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...