Tgrt Haber
16 Ekim 2021 18:40

İETT otobüsü durağa çarptı: Fren arızası faciaya neden oluyordu

Kağıthane'de kontrolden çıkan İETT otobüsü, durağa çarptı. Otobüste ve durakta yolcu olmaması olası bir faciayı önledi. Kazanın, aracın frenlerinin arızalanması nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü

İETT otobüsü durağa çarptı: Fren arızası faciaya neden oluyordu
Kağıthane,,trafik kazası,,İETT,,otobüs,

Kağıthane'de fren arızası nedeniyle kontrolden çıkan İETT otobüsü durağa çarptı. Otobüste ve durakta maddi hasar meydana gelirken, tatil günü olması nedeniyle durakta hiçbir yolculuğunun bulunmaması faciayı önledi.

İÇERİSİNDE YOLCU BULUNMUYORDU

Yunus Emre Mahallesi-Şişli seferini yapan İETT'ye ait 34 KA 6323 plakalı otobüs, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Dersaadet Caddesi üzerindeki Gashane Yolu Durağında yolcu bıraktıktan sonra hareket etti.

İçerisinde yolcu kalmayan otobüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak, durağa çarptı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı.

İETT otobüsü durağa çarptı: Fren arızası faciaya neden oluyordu

FREN ARIZASI KAZAYA NEDEN OLDU

Otobüs, tamir işlemlerinin ardından hareket ederek duraktan ayrıldı.

Durakta ve otobüste hasara yol açan kazanın, aracın frenlerinin arızalanması nedeniyle meydana geldiği iddia edildi.

Öte yandan kazayı gören Savaş Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracın yavaş şekilde seyir halindeyken kazanın meydana geldiğini anlatarak, "Şoförümüz bir yolcusunu indirdikten sonra arabayı direk durağa kırdı. Zaten böyle yapmasaydı aşağı kadar giderdi ve büyük facia yaşanırdı." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...