Tgrt Haber
15 Ocak 2022 23:12

İETT şoförüne dehşeti yaşatan maganda olay öncesi de kavga etmiş

Eyüpsultan'da İETT otobüsünün şoförü ile bir otomobil sürücüsü hatalı park nedeniyle tartıştı. Yolu tıkadığı için İETT otobüsünün yoldan geçememesi ve korna çalması üzerine zanlı, silah çekip otobüs şoförüne küfür etti. Ardından şoförü darp eden zanlı aracına binerek kaçtı. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlının İETT şoförüne saldırı öncesi yol kenarındaki bir vatandaşla kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı

İETT şoförüne dehşeti yaşatan maganda olay öncesi de kavga etmiş
eyüpsultan,,iett,,şoför,,darp,

Eyüpsultan’da bir şahsın İETT şoförünü silahla tehdit edip, darp ettiği dehşet anlarının öncesinde yaşananlara dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde sürücünün daha önce yol kenarındaki bir kişiyle kavga ettiği görülüyor.

SERBEST BIRAKILDI

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda Ali İshak E. isimli sürücü, yolda tartıştığı İETT şoförü Hüsnü A.’yı silahla tehdit edip araçtan aşağıya indirerek darp etmiş, daha sonra da havaya iki el ateş açarak olay yerinden ayrılmıştı. Yaşanan olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Ali İshak E., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAVGAYA TUTUŞTU

Sürücü Ali İshak E.’nin İETT şoförünü darp ettiği olay öncesine dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Ali İshak E.’nin yol kenarında bulunan biriyle de tartışarak kavgaya tutuştuğu, çevrede bulunan vatandaşların ayırarak aracına bindirdiği görülüyor. Sürücü Ali İshak E.'nin yaşanan bu olayın ardından aracından silahını alarak aşağıya indiği ve İETT şoförüyle tartıştığı öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...