Tgrt Haber
06 May 2021 14:04

İhbar üzerine durduruldu! Araçta kanlar içerisinde bulundu

Aydın'da ihbar üzerine polis ekipleri tarafından aranan araç yolun ortasında park edilmiş şekilde bulundu.

İhbar üzerine durduruldu! Araçta kanlar içerisinde bulundu
Aydın

Edinilen bilgiye göre,

Aydın'da polis ekiplerine "tehlikeli araç kullanma" ihbarı geldi. Gelen ihbar üzerine aramaya çıkan polis ekipleri aracı yol ortasında parkedilmiş şekilde buldu. Aracı incelemeye alan ekipler minibüs şoförünün bilinci kapalı bir şekilde kanlar içinde araç koltuğunda yaralı bir halde buldular. 

Ardından sağlık ekipleri de olay yerine geldi. Emniyet güçleri aynı araçtan bir başka kişininde yaralı olduğunu ve olay yerinden yürüyek uzaklaştığı bilgisini aldı. Bunun üzerine polis ekipleri diğer yaralı şahsı da takibe aldı. 

Yaya olarak yaklaşık 300 metre mesafedeki hastaneye yürüyerek giden A.Ö. ile araç içerisinde baygın halde bulunan H.Ş.'nin hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Şahısların tedavileri sonrası alınacak olan ifadeleri neticesinde, yapılacak olan incelemenin ardından olayın netleşeceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...