Tgrt Haber
15 Ekim 2021 18:00

İki araç kafa kafaya çarpıştı feci kazada 13 kişi yaralandı

Adana'da iki aracın kafa kafa çarpışması sonucu olay yerinde can pazarı yaşandı. Olayda 13 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İki araç kafa kafaya çarpıştı feci kazada 13 kişi yaralandı
Adana,,Kaza,

Adana'da seyir halindeki Ali Ördek kontrolündeki hafif ticari araç,  Süleyman Vural kontrolündeki plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya girdi. Çarpışmanın etkisiyle savrulan iki araçta neredeyse hurdaya döndü.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Kazada sürücülerden Ali Ördek ve yanındaki 6 kişi ile diğer araçta bulunan sürücü Vural ve yanındaki 5 kişi yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...