Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ocak 2022 08:40

İki ayrı kazada İETT otobüsleri çarpıştı: 13 yaralı

Son dakika haberi: İstanbul Unkapanı'nda 2 İETT otobüsü çarpıştı. Kazada otobüslerden biri refüje çarparak durabildi. Yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı. Saatler sonra benzer bir kaza haberi ise Beylerbeyi Caddesi'nden geldi. İki İETT otobüsünün çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

İki ayrı kazada İETT otobüsleri çarpıştı: 13 yaralı
istanbul,unkapanı,iett otobüsü,kaza

Fatih Unkapanı'nda 2 İETT otobüsü çarpıştı. İETT otobüslerinden biri refüje çarparak durabilirken kazada 8 kişi yaralandı. Kaza sabah 08.00 sıralarında Unkapanı Atatürk Bulvarı’nda yaşandı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önünde seyreden başka bir otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs, kontrolden çıkarak refüje çarparak durabildi. Feci kazada 8 kişi yaralanırken olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İki ayrı kazada İETT otobüsleri çarpıştı: 13 yaralı

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumunun ağır olmadığı kaydedilirken kazaya ilişkin incelme başlatıldı. Öte yandan kaza nedeniyle bölgede yoğun trafik yaşandı.

İKİNCİ KAZADA 5 YARALI

Öte yandan Beylerbeyi Caddesi'nde de Eyüpsultan istikametine seyir halindeki İETT otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önünde ilerleyen başka bir İETT otobüsüne çarptı. Kazada araçlarda bulunan 5 yolcu yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle Beylerbeyi Caddesi'nin Eyüpsultan istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

İki ayrı kazada İETT otobüsleri çarpıştı: 13 yaralı

Kazaya karışan otobüslerden biri olay yerinden kaldırılırken, belediye ekipleri de yolda temizlik çalışması yaptı. Diğer İETT otobüsünün olay yerinden kaldırılması çalışmaları sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...