Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Kasım 2021 11:55

İki berberi vurdu üçüncüde baltayı taşa vurdu: Tıraş olan polis etkisiz hale getirdi

ABD'nin Maryland eyaletindeki Baltimore bölgesindeki silahlı saldırgan iki berberi öldürdükten sonra üçüncü berberde tıraş olan bir polis tarafından etkisiz hale getirildi.

İki berberi vurdu üçüncüde baltayı taşa vurdu: Tıraş olan polis etkisiz hale getirdi
berber,abd,polis,saldırgan

Geçtiğimiz Cumartesi günü, ABD'deki Maryland eyaletinde silahlı bir saldırgan berber dükkanlarını gezerek, infaza başladı. 38 yaşındaki Carlos Ortega, iki berber dükkanına girerek silahıyla dükkanda bulunan iki berberi de öldürdü. Saldırgan Ortega, üçüncü berber dükkanında ise baltayı taşa vurdu. Saldırganın berberi vurduğu esnada tıraş olan polis Rafael Jeffers, saldırganın arkasına geçerek silahına davrandı ve saldırganı etkisiz hale getirdi. 

Saldırganın amacının ne olduğu ve silahın kime ait olduğu henüz çözülemedi. Fakat daha önceki iki olayda saldırganın berberleri tanıdığı ve daha önce tartışma yaşadığı düşünülüyordu. Bu ihtimali polis ortadan kaldırdı.

İki berberi vurdu üçüncüde baltayı taşa vurdu: Tıraş olan polis etkisiz hale getirdi

Öte yandan ilk kurbanı, berber dükkanından bir mil uzakta öldürdüğü 44 yaşındaki Javier Villegas Cotto'ydu. 

Berberde tıraş olduğu esnada silahlı saldırganı etkisiz hale getşiren polis ise hem halk hem de departmanı tarafından övüldü. Kahraman polis için şu açıklama yapıldı:

"Departmanımızın o üyesi, izinliyken sivil kıyafetler içinde silahlıydı. Polisimiz, silahlı saldırıya hemen yanıt verdi ve büyük bir cesaretle silahını çıkardı ve faile ateş ederek faile vurdu. Memurun burada olduğuna şükretmeliyiz.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...