Tgrt Haber
26 Kasım 2020 14:41

İki işçi ölümle burun buruna geldi

Antalya'da motorun bozulması sonucu 8'inci katta iskelede mahsur kalan iki boya ustası, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Büyük korku yaşayan iki işçiyi emniyet kemerleri hayata bağladı.

İki işçi ölümle burun buruna geldi
Antalya,,boya ustası,emniyet kemeri

Saat 12.30 sırasında Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi 905. Sokak’taki 10 katlı bir binanın dış cephesinde boya yapan Zafer Cücük ve Zeki Türk, iskele motorlarından birinin arızalanması sonucu 8'inci katta mahsur kaldı.

İki işçi ölümle burun buruna geldi

İskelenin bir yönü aşağı doğru düşerken iki işçi, ‘İmdat, fişi çekin’ diye bağırarak yardım istedi. Sesleri duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, emniyet kemerleri takılı iki işçi iskelede korku dolu anlar yaşadı. Ömer Kodak isimli vatandaş diğer motorun fişini çekti ve komşularının yardımıyla iki işçiyi pencereden eve aldı.

İki işçi ölümle burun buruna geldi

Sağlık kontrolünden geçirilen işçilerin durumlarının iyi olduğu belirtildi. İki işçi yaşadıkları korkuyu üzerlerinden bir süre atamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...