Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2021 08:59

Köpeğe çarpmamak için kaza yapıp ikiye bölünen otomobilden sağ çıktılar

Afyonkarahisar'da kontrolden çıkan bir aracın refüjdeki orta direğe çarpmasıyla meydana gelen kazada araç ikiye bölündü. İki yarısının da iki ayrı savrulduğu arabadan iki kişi sağ olarak çıkarıldı.

Köpeğe çarpmamak için kaza yapıp ikiye bölünen otomobilden sağ çıktılar
trafik kazası,afyonkarahisar,köpek

Afyonkarahisar’da bir aracın kontrolden çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ikiye bölünen aracın bir yarısı yolda kalırken diğer yarısı 5 metre ileri savruldu. Kaza esnasında araçta bulunan iki kişi ağır yaralandı.

Afyonkarahisar-Konya karayolu Çay Meslek Yüksek Okulu kavşağından meydana gelen kazada, bu gece yarısı Afyonkarahisar’dan Çay istikametine seyir halinde bulunan 32 ABN 221 Fiat Tofaş marka otomobil, Meslek Yüksek Okulu kavşağın geldiği sırada yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki direğe çarptı.

5 METRE UZAĞA SAVRULDU

Çarpmanın etkisiyle ikiye bölünen otomobilin bir yarısı yolda kalırken diğer yarısı 5 metre uzağa savruldu. Kaza sonrası iki kişi ikiye bölünen araçtan şans eseri yaralı olarak kurtarılırken kazayı gören vatandaşlar durumu derhal polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından ambulanslarla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya ilişkin polis ekipleri soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...