Tgrt Haber
17 Ocak 2022 10:08

İlginç köpek hırsızlığı kamerada: Önce sevdiler sonra götürdüler

İstanbul’da iki genç, sahibi tarafından işyerinin önüne bırakılan “Badem” isimli Shiwawa cinsi köpeği severek çalarak kayıplara karıştılar. İlginç hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, şüpheliler kısa sürede yakalandı.

İlginç köpek hırsızlığı kamerada: Önce sevdiler sonra götürdüler
Köpek,Hırsız,İstanbul,Kağıthane

İstanbul Kağıthane’de bir iş yerinin önüne gelen Nevzat K., 7 yıldır baktığı 3 bin dolar değerindeki ‘Badem’ isimli Shiwawa cinsi köpeğini dükkanın önüne bağladı.  Bir süre sonra bir minibüsten inen iki genç, yürüyerek iş yerinin önüne yaklaştılar. Buradaki köpeği gören genç kız, köpeği kucağına alarak sevmeye başladı. Sonrasında genç kız etrafına baktıktan sonra sevgilisi ise köpeği severek götürerek geldikleri araca bindi.

ÖNCE SEVDİLER SONRA GÖTÜRDÜLER

İlginç hırsızlık anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şahsın köpeği kucağına aldığı, genç kızın ise bir süre köpeği sevdiği görülüyor. Genç adam köpekle birlikte yürüdüğünün yansıdığı görüntülerde, diğer şüphelinin ise sık sık arkasını dönerek işyerine baktığı, sonrasında da diğer şüphelinin yanına gittiği, ikilinin birlikte uzaklaştığı görüldü.

İlginç köpek hırsızlığı kamerada: Önce sevdiler sonra götürdüler
Emniyette ifadeleri alınarak “hayvan hırsızlığı” suçundan adli işlemleri yapılan çift, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Köpek ise sahibi Nevzat K.’ya teslim edildi.

Plakayı sorgulayan Kağıthane polisi, şahısların Yahya Kemal Mahallesi’nde bir sokaktaki binada yaşadıklarını belirledi. Bunun üzerine eve giden ekipler, Furkan Ü. ile sevgilisi Sena Gözde K.’yı yakaladı. Çaldıkları köpeğe de el koyan polis ekipleri, sevgili çifti gözaltına alarak emniyete götürdü. Emniyette ifadeleri alınarak “hayvan hırsızlığı” suçundan adli işlemleri yapılan çift, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Köpek ise sahibi Nevzat K.’ya teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...