Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ocak 2022 10:16

İlk karnesini hiç görmediği şehit babasına götürdü

Şırnak-Van karayolu üzerinde 6 yıl önce PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç’in hiç görmediği kızı, ilk karnesini alır almaz babasının mezarına götürdü.

İlk karnesini hiç görmediği şehit babasına götürdü
şehit,karne

27 Eylül 2016'da Şırnak-Van karayolu üzerinde PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç, geride 17 günlük evli olduğu hamile eşini bıraktı.

İlk karnesini hiç görmediği şehit babasına götürdü6 yıl önce PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Özdinç

İLK KARNESİNİ ŞEHİT BABASINA GÖTÜRDÜ

Funda Özdinç, 9 ay sonra kızı Elif Ennur'u dünyaya getirdi. Bugün kızı 5 yaşında olan Elif Ennur ilk karnesini hiç görmediği babasının mezarına getirdi. Karnesini gösteren Ennur, babasını çok sevdiğini söyledi. Bu anlar mezar başındaki yakınlarını duygulandırdı.

Elif Ennur, babasını çok özlediğini, aldığı ilk karnesini babası göremediği için çok üzgün olduğunu söyledi. Elif Ennur babasının kabristandaki fotoğrafını öpüp sevdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...