Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ocak 2022 13:04

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş trafik kazası geçirdi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın da içinde bulunduğu makam aracı, kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen başka bir araç ile çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasından Başkan Demirtaş, yara almadan kurtuldu.

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş trafik kazası geçirdi
samsun,,ilkadım,,belediye başkanı,,necattin demirtaş,,trafik kazası,

Samsun'a bağlı İlkadım Belediyrsi'nin Başkanı Necattin Demirtaş'ın içinde olduğu makam aracı, trafik kazasına karıştı. Kırmızı ışıkta geçen araçla çarpışan makam aracının karıştığı kazadan Başkan Demirtaş, yara almadan kurtuldu. Araçta maddi hasar meydana gelirken hafif yaralanan sürücüye ise olay yerinde müdahale edildi.

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş trafik kazası geçirdi
Kaldırıma çıkan makam aracının düşük hızla gitmesi, olası bir faciayı önledi.

ARAÇTA MADDİ HASAR VAR

Atakum ilçesi Türk-İş Kavşağı’nda saat 11.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, alınan bilgiye göre, Başkan Necattin Demirtaş’ın içinde bulunduğu 55 EC 001 plakalı Volkswagen Passat marka makam aracı seyir halindeyken, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen 55 GY 326 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıkan Başkan Demirtaş'ın makam aracında maddi hasar meydana geldi. Başkan Demirtaş, kendi otomobillerinin hızının düşük olduğunu ve bu yüzden daha büyük bir kazanın meydana gelmediğini ifade etti.

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş trafik kazası geçirdi

"BİZ DE HIZLI OLSAK DAHA KÖTÜ BİR KAZA OLABİLİRDİ"

Kendi hızlarının düşük olmasının muhtemel bir facianın önüne geçtiğini ifade eden Necattin Demirtaş, “Ben kazayı fark edemedim. Atakum Türk-İş Kavşağı’nda bize yeşil ışık yanıyordu, bir araç çarptı. Bizim aracın hızı fazla değildi. Biz de hızlı olsak daha kötü bir kaza olabilirdi. Karşıdan gelen araba ‘geçerim’ zannederek yola atladı, biz de kurtaramadık. Çarpışmanın etkisiyle bizim aracımız kaldırıma çıktı. Maddi hasar meydana geldi, herhangi bir yaralanma olmadı” dedi.

Başkan Demirtaş’ın içinde bulunduğu otomobil ve kazaya karışan diğer otomobilde maddi hasar meydana gelirken, kazada hafif yararlanan bir sürücüye ise olay yerinde müdahale edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...