Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2021 10:28

İlkokul bahçesinde dehşet: Kötü koku yayılınca anlaşıldı

​Adana’da kendisinden 4 gündür haber alınamayan genç, ilkokul bahçesindeki ağaca asılı olarak bulundu.

İlkokul bahçesinde dehşet: Kötü koku yayılınca anlaşıldı
​Adana,,intihar,,yaşam,

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’ndeki Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu’nda meydana geldi.

KÖTÜ KOKU YAYILINCA ANLAŞILDI

Sabah saatlerinde okula gelen güvenlik görevlisi, kötü bir kokunun yayıldığını hissedip, bahçede arama yaptı. Okul binasının arka kısmına gelen güvenlik görevlisi, bir genci ağaca asılı halde buldu.

Durumun bildirilmesi üzerine okula polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde gencin yaklaşık 3 gün önce hayatını kaybettiği, cesedinin ise büyük oranda çürüdüğünü belirledi.

Polisin yaptığı çalışma sonucu cesedin, geçen cuma günü evden ayrılan ve bir daha da haber alınamayan Hüseyin D.’ye (30) ait olduğunu saptadı.

Ayrıca cebinden yüzde 51 engelli olduğuna dair sağlık raporu çıkan Hüseyin D.’nin, sol bacağının protez olduğu belirlendi

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Psikolojik sorunlarının olduğu öne sürülen Hüseyin D.’nin, uyuşturucu kullanmak ve gasp suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ağaçtan indirilen Hüseyin D.’nin cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...