Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2021 23:51

İmam koronadan hayatını kaybetti, eşi ve kızı karantinada

Mersin'in Tarsus ilçesinde Covid-19'a yakalanan imam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Eşi ve kızının da karantinada olduğu öğrenilen imamın, 2 doz Sinovac aşısı olduğu belirtildi.

İmam koronadan hayatını kaybetti, eşi ve kızı karantinada
Mersin,,imamKovid-19

Mersin'in Tarsus ilçesinde Covid-19'a yakalanan imam yoğun bakımda tedavi altına alındı. İmam yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak vefat etti.

EŞİ VE KIZI KARANTİNADA

Yeşil Direk Camii'nde imamlık yapan 55 yaşındaki Mustafa Çalışkan, bir süre önce rahatsızlanınca Covid 19 teşhisiyle Tarsus Devlet Hastanesi'ne yatırıldı. Tedavi altına alınan 4 çocuk babası Çalışkan, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

25 yıldır müezzinlik ve imamlık yapan Çalışkan'ın iki doz Sinovac aşısı olduğu öğrenildi. Eşi ve kızının da karantinada olduğu bildirilen imamın cenazesi, Tarsus'taki Sucular Mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...