Tgrt Haber
28 Eylül 2021 12:51

İnegöl’de fıkra gibi olay! İtfaiye ile birlikte kendisini aradı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde fıkraları aratmayacak bir olay meydana geldi. Arkadaşları tarafından kayıp ihbarı verilen 50 yaşındaki Beyhan Mutlu kendisi için başlatılan arama çalışmalarına katıldı.

İnegöl’de fıkra gibi olay! İtfaiye ile birlikte kendisini aradı
İnegöl,İtfaiye,kayıp

Bursa’da fıkraları aratmayan bir olay meydana geldi. 50 yaşındaki Beyhan Mutlu alkol aldığı arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana gitti. Beyhan Mutlu’nun geri dönmemesi üzerine arkadaşları İNDAK ve UMKE ekiplerini arayarak kayıp ihbarında bulundu. Ormanlık alanda başlayan çalışmalara mahalle ve bölge sakinleri de dahil oldu. Bir süre sonra ekipler, kayıp şahsın ismi ile seslenme başladılar. Kayıp Beyhan Mutlu (50), isminin yüksek sesle söylediğini duyunca ekiplere kayıp şahsın isim ve soyadını sordu. Arama çalışmalarına katılarak başka bir kişiyi aradığını zanneden Beyhan Mutlu, "Ben buradayım" deyince ekipler şaşkına döndü. Ekipler olayla ilgili tutanak tutarak şahsı eve bıraktı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...