Tgrt Haber
15 Ocak 2022 22:26

Arabası kirlenmesin diye inşaat işçisini bagaja bindiren patrona ceza

Antalya'da yapı markete götürdüğü inşaat işçisini arabası kirlenmesi diye koltuk yerine bagaja bindiren patrona tepki yağmıştı. Vicdanları sızlatan o görüntüler cezasız kalmadı.

Arabası kirlenmesin diye inşaat işçisini bagaja bindiren patrona ceza
inşaat,,işçi,,araba,,bagaj,

Antalya'da ilçesinde güvenlik kamerasına yansıyan ve sosyal medyada büyük tepki çeken 'bagajda giden işçi' görüntüleriyle ilgili yeni gelişme yaşandı.

Gazipaşa ilçesinde inşaat sektöründe iş yapan bir patron, inşaatta çalışan işçiye çalışırken giymesi için ayakkabı almış ama numarası küçük gelince işçiyi yeniden yapı malzemesi satan mağazaya götürmüştü. Ancak mağazanın önüne gelindiğinde işçinin ön veya arka koltuktan değil bagajdan inmesi görenleri şaşkına çevirmişti. Bagajdan inip girdiği markette ayakkabısını değiştiren işçi, araca yöneldiğinde yine bagaja binmiş ve kapısı bir vatandaşın yardımıyla kapatılmıştı.

Arabası kirlenmesin diye inşaat işçisini bagaja bindiren patrona ceza

"KENDİSİ BAGAJDA GİMEK İSTEDİ"

İşçiyi arabayı kirletmemesi için koltuğa almadığı gerekçesiyle tepkilerin hedefi olan araç sahibinden açıklama geldi. İşçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını belirten araç sahibi, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda gitmek istediğini öne sürdü.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından kamera kayıtlarını inceleyen Gazipaşa İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri, araç plakasından sürücü ve işçiye ulaştı. Akraba oldukları öğrenilen kişilerin ifadesi alındıktan sonra sürücüye araç dışında yolcu taşımaktan 1665 TL para cezası kesildi.

Öte yandan işçinin de sürücüden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...