Tgrt Haber
05 Ağustos 2021 15:48

İnternette gördüğü akımı denerken ikizini yaktı

Kars'ta ikiz olan kardeşler sosyal medyada gördükleri kolonyayla ateş yakma videosundan etkilenip denemek isterken ikizlerden biri feci şekilde yandı.

İnternette gördüğü akımı denerken ikizini yaktı
Çocuk,,Kars,,Sosyal medya,

Pes dedirten olay Kars'ta yaşandı. İkiz kardeşler sosyal medyada izledikleri kolonya ile el yakma videosunda etkilenip evde denemek istedi. Özendikleri video ikizlerin kabusu oldu. 10 yaşındaki ikiz kardeşlerden Baran B. kardeşinin üzerine kolonyayı döktükten sonra çakmağı çakınca Berat B.’nin elbiseleri alev aldı, zavallı çocuk yandı.

ANNESİ ALEVLERİ GÜÇLÜKLE SÖNDÜRDÜ

Kars’ta yaşayan Çetin ve Aysel B.’nin 10 yaşındaki ikiz çocukları Berat ve Baran 10 gün önce telefonla sosyal medyada dolaşırken kolonya yakma videosuna denk geldi. Videoyu izledikten sonra denemek isteyen kardeşler kolonyayı sadece ellerine değil tüm vücutlarına döktü. Bunun üzerine çakmağı eline alan ikizlerden Baran B. Kardeşi Berat B.’nin üzerindeki kolonyayı tutuşturdu. Küçük Berat bir anda alev aldı. Küçük çocuğun çığlıkları üzerine anne Aysel B. bahçeden sesini duyarak eve koştu ve alevleri güçlükle söndürdü.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ DERECE YANIKLAR OLUŞTU

Küçük çocuk ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Kars Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan 5 günlük tedavinin ardından Berat B. Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesine sevk edildi. Tedavisi burada devam eden Berat B.’nin vücudunda ikinci ve üçüncü derece yanık izleri bulunuyor.

"ÇOCUKLARI İNTERNETTEN UZAK TUTSUNLAR"

Baba Çetin B. çocukların interneti daha sağlıklı kullanması gerektiğini ifade ederek, “Sosyal medyadan video izlemişler. İkiz kardeşi Berat’ın üzerine kolonya dökmüş. Sonra çakmağı çakınca bir anda alev almış. Videoda ellerine döküyormuşlar ama bunlar kıyafetlerine de dökmüşler. Kardeşinde bir sıkıntı yok. 10 gündür tedavi görüyoruz. Çocukları internetten uzak tutsunlar. Bizler daha dikkatli olacağız. Kardeşi de çok üzgün” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...