Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Eylül 2021 10:59

İnternetten buluştuğu kadından çaldığı parayla hesabı ödeyip kaçtı

Esenyurt'ta internet üzerinden tanıştığı kadınla bir kafede buluşan adam, kadının çantasındaki tüm parayı gizlice aldı. Bu parayla hesabı da ödeyen şüpheli daha sonra kayıplara karıştı.

İnternetten buluştuğu kadından çaldığı parayla hesabı ödeyip kaçtı
internet,hırsız,hesap,esenyurt

İstanbul Esenyurt’ta internet üzerinden tanıştığı kadınla kafede buluşan bir adam, kadının çantasından para çaldı. Parayla hesabı da ödeyen şüpheli kayıplara karışırken hırsızlık yaptığı dakikalar, kafenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Eylül Çarşamba günü, öğle saatlerinde Esenyurt Meydanı'nda bulunan bir kafede gerçekleşen olayda, bir kadın internetten tanıştığı bir kişi ile kafede buluştu. Bir süre adamla sohbet eden kadın, daha sonra tuvalete gitmek için masadan kalktı. Masada tek kalan adam, kadının çantasında bulunan bir miktar parayı alarak cebine koydu. Daha sonra garsondan hesabı isteyen adam, hesabı da ödeyerek kayıplara karıştı.

KAMERA KAYITLARINI İNCELEDİ

Masaya geri dönen kadın, çantasını kurcaladığında parasının olmadığını gördü. Kafe çalışanlarına durumu anlatan kadın, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek istedi. Görüntülerde yaşanan hırsızlığın ortaya çıkması üzerine kayıtlarla beraber polis merkezine giden vatandaş, adamdan şikayetçi oldu. Polis ekipleri hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Yaşananlar ise kafenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAYITLARA BAKINCA FARK ETTİK

Yaşanan hırsızlık anlarını anlatan kafe çalışanı Furkan Özkan, “Hanımefendi ve beyefendi kafeye geldi. Daha sonra hanımefendi tuvalete giderken, beyefendi benden hesabı istedi. Beyefendi o sırada hesabı ödeyip kalkıp gitti. Ondan sonra hanımefendi parasının olmadığını fark edip bize danıştı. Biz de o sırada güvenlik kamerasından bakınca durumu fark ettik” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...