Tgrt Haber
21 Ekim 2021 13:06

Ölümümden Gökhan Argın sorumludur demişti! Aleyna Ağgül'ün ölüm sebebi belli oldu

Iğdır'da erkek arkadaşının babası tarafından şantaj ve cinsel istismara uğradığı, ardından intihar ettiği öne sürülen Aleyna Ağgül'ün otopsi raporu çıktı. Kanında 0.84 promil alkole rastlanan ve hamile olmadığı belirlenen Ağgül'ün ‘genel beden travması’, ‘beyin kanaması’ ve ‘iç kanama’ sebebiyle öldüğü belirlendi.

Ölümümden Gökhan Argın sorumludur demişti! Aleyna Ağgül'ün ölüm sebebi belli oldu
aleyna ağgül,gökhan argın,otopsi,rapor,ölüm sebebi

Iğdır'da erkek arkadaşı Göktürk Argın tarafından müstehcen fotoğrafları çekilen, ardından Göktürk'ün babası Gökhan Argın tarafından bu fotoğraflarla tehdit ve şantajla cinsel istismara uğrayan ve bu sebeple intihar ettiği öne sürülen 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün otopsi raporu tamamlandı.

Açıklanan raporda Aleyna’nın ‘genel beden travması’, ‘beyin kanaması’ ve ‘iç kanama’ sebebiyle öldüğü anlatıldı. Adli Tıp Kurumun hazırladığı rapor, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki soruşturma dosyasına girdi. Ayrıca raporda Aleyna Ağgül’ün kanında 0.84 promil alkol tespit edildiği de ifade edildi.

Ölümümden Gökhan Argın sorumludur demişti! Aleyna Ağgül'ün ölüm sebebi belli oldu
Aleyna Ağgül'ün babası, kızının özel ders aldığını ve üniversite sınavına hazırlandığını belirterek intihar ettiğine inanmadığını söyledi.

HAMİLE OLUP OLMADIĞINA DAİR ŞÜPHELER VARDI

Soruşturmada Aleyna’nın hamile olup olmadığına dair şüpheler de dile getirilmiş savcılığın talebi üzerine yapılan incelemede Aleyna’nın hamile olmadığı da rapora eklendi. Olay yerinden alınan örneklerin kriminolojik incelenmesi de tamamlanarak sonuçlar olay ile ilgili hazırlanan raporda yer aldı.

MESAJLAR BULUNAMADI

Aleyna Ağgül, ölmeden bir gün önce emniyette ifade vermişti. Aleyna ifadesinde, Gökhan Argın tarafından tehdit ve şantaj edildiğini bu yazışmaların ise şifresini unuttuğu sosyal medya hesabının mesaj bölümünde yer aldığını belirtmişti. Yapılan incelemede Aleyna’nın bahsettiği mesajlara ise henüz ulaşılamadı.

Ölümümden Gökhan Argın sorumludur demişti! Aleyna Ağgül'ün ölüm sebebi belli oldu
Aleyna'ya şantaj yapıp intiharına sebep olduğu iddia edilen Gökhan Argın, suçlamaları reddetti.

NE OLMUŞTU?

Iğdır'da 18 yaşındaki Aleyna Ağgül, bıraktığı notun ardından 5. kattaki evinden atlayarak intihar etti. Notunda Gökhan A.'nın ismini veren genç kızın intiharının ardından gözaltına alınan baba Gökhan A. il eoğlu Göktürk A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aleyna Ağgül’ün ‘Ölümümden Gökhan A. sorumludur’ yazılı bir not bıraktığını belirleyen polis, baba Gökhan A. ile oğlu Göktürk A.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan baba-oğul ifadelerinin ardından delil yetersizliği nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, sosyal medyada tepki toplayan olayın ardından bakanlıktan Iğdır Barosu'na kadar birçok kurum, sürecin takipçisi olunacağını duyurdu.

İddiaya göre Aleyna Ağgül'un Göktürk A. ile arkadaşlık yaptığı belirtildi. Iğdır’da inşaat işiyle uğraşan 42 yaşındaki Gökhan A., oğlunun cep telefonuna bakarken Aleyna'nın uygunsuz fotoğraflarını gördü.

Aleyna'ya ulaşan Gökhan A., genç kızı ofisine çağırarak iddiaya göre fotoğraflarla şantaj yapıp genç kızla birlikte oldu. Yaşanan olay sonrası bunalıma giren ve olayı kimseye anlatamayan genç kız intihar etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...