Tgrt Haber
17 Haziran 2021 20:09

İntihar girişimini emniyet müdürü engelledi

Malatya’da intihar girişiminde bulunan genci İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ikna ederek engel oldu.

İntihar girişimini emniyet müdürü engelledi
Emniyet Müdürü,,İntihar girişimi,,Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren,,Malatya,

Malatya’da ailevi sorunları bulunduğu ileri süren 18 yaşlarındaki genç  altgeçidin üzerinde bulunan beton bloklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Blokların üzerindeki genci görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise alt geçit içerisinde minder açtı.

İKNA ÇABALARI 40 DAKİKA SÜRDÜ

Bir ara polislerden sigara isteyen gencin isteği yerine getirilirken, belirli aralıklarla yer değiştiren genci ikna için polis ekipleri uzun süre dil döktü. Yaklaşık 40 dakika süren ikna çabalarından sonuç alınamayınca olay yerine İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren geldi.Gençle bir süre görüşen 

İntihar girişimini emniyet müdürü engelledi

EMNİYET MÜDÜRÜ DERTLERİNİ DİNLEDİ

Dağdeviren gence sorunlarının çözümü için yardımcı olacağını söylerken, genç bulunduğu yerden inerek intihar etmekten vazgeçti. Emniyet Müdürü daha sonra genci yanına alarak bölgede bulunan bir pastaneye götürdü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...