Tgrt Haber
25 Ekim 2021 11:26

İntihara sara krizi engeli: Hastalığı hayatını kurtardı

Osmaniye’de çıktığı köprüde intihar etmek isterken sara nöbeti geçiren kişiyi jandarma ve AFAD kurtardı.

İntihara sara krizi engeli: Hastalığı hayatını kurtardı
osmaniye,intihar

Osmaniye’de ailesiyle tartışan bir kişi intihar etmek köprüye çıktı. İntihar etmek üzereyken sara nöbeti geçirdi. Bayılan şahsı AFAD ve jandarma kurtardı.

İNTİHARA KALKIŞTIĞI KÖPRÜDE BAYILDI

Olay, Düziçi ilçesinde yaşandı. 40 yaşındaki İbrahim K. ailesiyle tartışma yaşadı. Evden çıkan adam, Berke Barajı ile Düziçi ilçesi arasındaki köprüye geldi. İntihar etmek için köprüye çıkan şahıs korkuluklara indi. Barajın güvenlik görevlileri şahsı fark kedince jandarmaya intihar ihbarında bulundu. Olay yerine geline jandarma ekipleri şahsın epilepsi hastası olduğunu öğrendi. İbrahim K., intihar etmek için çıktığı köprüde sara nöbeti geçirerek bayıldı.

İntihara sara krizi engeli: Hastalığı hayatını kurtardı

Jandarma ekipleri bayılıp korkuluklarda kalan adamı düşmemesi için iple bağladı. Ardından durumu AFAD’a bildirdi. AFAD ekipleri uzun uğraşlar sonucunda köprünün korkuluklarında bayılan İbrahim K.’yı bulunduğu yerden çıkardı. İbrahim K., sağlık kontrolü için kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...