Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2021 09:03

Isınmak için yaktıkları mangal yaşlı çifti birbirinden ayırdı

Şanlıurfa'da ısınmak için odada mangal yakıp uyuyan yaşlı çift zehirlendi. Hastaneye kaldırılan koca hayatını kaybederken kadının tedavisi ise devam ediyor.

Isınmak için yaktıkları mangal yaşlı çifti birbirinden ayırdı
şanlıurfa,zehirlenme,mangal

Şanlıurfa’da gece ısınmak için oda içerisine koydukları mangalda ateş yakıp uyuyan yaşlı çift karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan koca hayatını kaybederken kadının tedavisi ise devam ediyor.

Olay dün gece Karaköprü ilçesine bağlı kırsal İnanlı Mahallesinde meydana geldi. Ahmet ve Fidan Yıldırım çifti birlikte yaşadıkları evde gece ısınmak için mangalda ateş yakıp uyudu.

YAKTIKLARI MANGAL SONU OLDU

Komşuları yaşlı çiftten haber alamadı. Kapıyı açıp eve girince yatakta hareketsiz şekilde yattıklarını gördü. Sağlık ekiplerine haber verildi. Yaşlı çifte ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri çifti hastaneye kaldırdı. Ahmet Yıldırım, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karısı Fidan Yıldırım’ın ise tedavisine devam ediliyor.

Yıldırım’ın cesedi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...