Tgrt Haber
19 Eylül 2021 14:54

İşkence edip denize attılar! Cesedi 10 gün sonra kıyıya vurdu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaklaşık 10 gündür denizde olduğu ve işkence yapıldığı tespit edilen erkek cesedi kıyıya vurdu.

İşkence edip denize attılar! Cesedi 10 gün sonra kıyıya vurdu
Kocaeli,Ceset,Deniz

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde köpeğini gezdirmek için deniz kenarına çıkan bir vatandaş, kıyıda bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, deniz kıyısındaki şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra adrese olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ekiplerin incelemelerinin ardından üzerinden kimlik çıkmayan şahsın yaklaşık 10 gündür denizde olduğu tahmin ediliyor.

VÜCUDUNDA İŞKENCE İZLERİNE RASTLANDI

El ve ayak bilekleri kelepçe ile bağlı olarak bulunan ve çuvalın içerisine konularak denize atıldığı belirlenen şahsın, vücudundaki izlerden işkenceye maruz kalmış olabileceği düşünülüyor. Polis ekipleri, otopsi yapılmak üzere morga kaldırılan cesedin kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...