Tgrt Haber
25 Ocak 2022 11:09

İstanbul Havalimanı’nda uçuş yasağı uzatıldı! Vatandaşlar terminalde sabahladı

İstanbul’da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle hava ulaşımının iptal edildiği İstanbul Havalimanı’nda çalışmalar devam ediyor. İstanbul Havalimanı'nda uçuş yasağının saat 24.00'e kadar uzatıldığı belirtilirken terminalde sabahlayan yolcuların bekleyişi devam ediyor.

İstanbul Havalimanı’nda uçuş yasağı uzatıldı! Vatandaşlar terminalde sabahladı
İstanbul,HAVALİMANI

İstanbul’da şiddetini arttıran kar yağışı nedeniyle dün saat 14.00’ten itibaren İstanbul Havalimanı’ndaki uçuşlar durduruldu. Uçuşları iptal edilen yolcular geceyi terminalde geçirirken sabaha karşı karın etkisini kaybetmesi ile birlikte çalışmalar hız kazandı.

UÇUŞ YASAĞI UZATILDI 

500 personel, 180 karla mücadele aracıyla pistlerde sürdürülen temizlik çalışmaları sabahın ilk ışıklarında da devam etti. İstanbul Havalimanı'nda uçuş yasağı bu gece saat 24.00'e kadar uzatıldığı duyuruldu.Terminalde sabahlayan yolcular için yeme içime alanlarında indirim uygulandı. Yine 1 saat ücretsiz olan internet hizmeti ise 24 saatte uzatıldı. 

THY'DEN AÇIKLAMA GELDİ

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İlgili otoriteler havalimanlarımızı ve ulaşım yollarını uçuşlarımıza yeniden hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar doğrultusunda İstanbul Havalimanı operasyonlarımız bu gece 00.00'a kadar durdurulmuştur” dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...