Tgrt Haber
27 Kasım 2021 13:55

İstanbul'a kuvvetli lodos uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan gelen son bilgilere göre, İstanbul'da lodos fırtınası bekleniyor. Meteoroloji, İstanbul için "sarı" koduyla uyarıda bulunurken "Ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

İstanbul'a kuvvetli lodos uyarısı
meteoroloji,,lodos,,kar,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için "sarı" koduyla uyarıda bulunurken "Ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

KUVVETLİ LODOS GELİYOR

 İBB Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'dan yapılan uyarıda ise şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul'da hafta sonu rüzgarın güneyli yönlerden (Lodos) kuvvetlenerek aralıklarla fırtına şeklide etkili olması beklenirken özellikle akşam ve sabah erken saatlerde sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı, sıcaklıkların 19 derecelere kadar yükseleceği tahmin ediliyor."

İstanbul'a kuvvetli lodos uyarısı

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul'da bugün havanın yer yer yağışlı, ancak kent genelinde parçalı bulutlu olması bekleniyor.

İstanbul'a kuvvetli lodos uyarısı

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

 

Meteoroloji'nin son hava durumu tahminlerine ve uzmanlardan gelen bilgilere göre, Aralık ayının ortalarında İstanbul'da kar yağacağı tahmin ediliyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...