Tgrt Haber
18 Eylül 2021 11:29

İstanbul’da cam silici terörü! Bıçak ve sopayla mekan bastılar

İstanbul Mecidiyeköy’de trafik ışıklarındaki kafenin çalışanlarıyla tartışan cam siliciler, bıçak ve sopalarla kafeteryayı bastı. Kavga trafiğin olduğu zamanda yola taşarken o anlara kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul’da cam silici terörü! Bıçak ve sopayla mekan bastılar
İstanbul,CAM,silecek,kavga

İstanbul’un Şişli ilçesinde Mecidiyeköy Eski Büyükdere Caddesi üzerinde yaşanan olayda araçların camlarını silerek para kazanmaya çalışan 3 kişi, trafik ışıklarının yakınında bulunan kafe çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Cam silici şahıslar adeta terör estirerek, kafeyi basıp iş yeri sahibini ölümle tehdit etti. Bunun üzerine kafe çalışanlarıyla cam siliciler arasında arbede yaşandı.

KAVGA ÇIKARAN ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINDI

Kafe çalışanları ile cam siliciler arasında yaşanan kavgada taraflar adeta birbirine girdi. Trafiğin yoğun olduğu yola taşan kavgada araçların arasına düşen şahıslardan bir tanesi yerde tekmelere maruz kalırken, vatandaşlar ayırmak için uğraştı. Kavgayı gören trafik polisleri şahısları ayırmak için uzun süre uğraştı. Olay anı kameralara saniye saniye yansırken kavga çıkaran şahıslar gözaltına alındı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...