Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Eylül 2021 08:53

İstanbul'da ilginç kaza: Navigasyona uydu merdivenden uçtu

Ümraniye'de cep telefonundaki navigasyon uygulamasının yönlendirmesi sonucu yanlışlıkla merdivenli sokağa giren sürücü, aracıyla takla attı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, mahalleli bölgede benzer kazaların yaşandığını belirterek yetkililerden önlem alınmasını istedi.

İstanbul'da ilginç kaza: Navigasyona uydu merdivenden uçtu
Ümraniye,navigasyon,merdiven

Armağanevler Mahallesi Gürsel Sokak'ta seyir halinde olan 41 EJ 310 plakalı aracın sürücüsü Osman Karaoğlan, cep telefonundaki navigasyon uygulamasında yol olarak görünen Başak Sokak'a yöneldi.

Karaoğlan sokaktaki merdivenleri fark edemeyince araç birkaç takla attıktan sonra parkın duvarına çarparak durdu.

NAVİGASYON SOKAK GÖSTERİYORDU

Kazayı yara almadan atlatan Karaoğlan, hala olayın şokunda olduğunu söyledi.

Karaoğlan, ''Ben yukarıdan geliyordum. Navigasyon burayı sokak olarak gösteriyordu. Sağ yapmamla takla atmam bir oldu. İçeride kendimi korudum, ucuz kurtuldum." şeklinde konuştu.

İstanbul'da ilginç kaza: Navigasyona uydu merdivenden uçtu

MAHALLELİ ÇÖZÜM İSTİYOR

Mahalle sakinleri de Başak Sokak'ta sık sık bu tür kazaların meydana geldiğini ve merdivenlerin olduğu bölümde yeterli güvenlik önlemi bulunmadığını söyleyerek, yetkililerden bu soruna çözüm bulunmasını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...