Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 00:30

İstanbul’da kan donduran vahşet: Anne ve kızı bıçaklanarak öldü

İstanbul’un Kartal ilçesinde kötü kokuların geldiği daireye giren polis ekipleri anne ile kızının cansız bedeni ile karşılaştı.

İstanbul’da kan donduran vahşet: Anne ve kızı bıçaklanarak öldü
İstanbul,kartal,

Korkunç olay İstanbul’un Kartal ilçesinde meydana geldi. Atalar Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın 3'üncü katında bulunan bir dairede kötü kokuların gelmesi üzerine bina sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, dairede anne Azime Özcan ve kızı Yasemin Özcan'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Ekipler tarafından yapılan ilk incelemede anne ve kızının bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin dairede yaptığı çalışmalar sürerken, Azime Özcan'ın güvenlik görevlisi olarak çalışan oğlu A.Ö. gözaltına alınarak Kartal Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Ekipler A.Ö.'nün otomobilinde uzun süre arama yaptı.

İstanbul’da kan donduran vahşet: Anne ve kızı bıçaklanarak öldü

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...