Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Kasım 2021 15:31

İstanbul'da lodosun bilançosu: 4 ölü, 19 yaralı

Son dakika haberi: İstanbul Esenyurt Kıraç'ta lodosun uçurduğu çatı 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Akşam saatlerinde lodosun bilançosunu açıklayan İstanbul Valiliği, lodos nedeniyle toplamda 4 kişinin öldüğünü, 3'ü ağır 19 kişinin yaralandığını duyurdu.

İstanbul'da lodosun bilançosu: 4 ölü, 19 yaralı
Son dakika,İstanbul,Lodos,Fırtına

İstanbul'da lodosun hızı 130 kilometreye çıktı. Kentte bir çok yerde çatılar uçtu. Beylikdüzü'nde 130, Adalar'da 100, Boğaz çevresinde ise 80 km hıza ulaşan lodos nedeniyle can kayıpları ve yaralanmalar oldu.

VALİLİK BİLANÇOYU AÇIKLADI: 4 ÖLÜ, 19 YARALI

İstanbul Valiliği, şiddetli lodos nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 19 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul’da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli lodostan kaynaklanan olumsuz hava koşulları nedeniyle AFAD verilerine göre 1’i yabancı uyruklu, 3’ü vatandaşımız olmak üzere maalesef 4 can kaybı yaşanmış; 3’ü ağır, 19 vatandaşımız da yaralanmıştır.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan tüm çağrılara ilgili kurumlarımızın ekipleri tarafından ivedilikle müdahale edilmekte ve çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir."

İstanbul'da lodosun bilançosu: 4 ölü, 19 yaralı

ESENYURT'TA ÇATI UÇTU: 2 ÖLÜ

Esenyurt'ta 8 katlı apartmanın çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu. O sırada aşağıda çocuğuyla yürüyen Elif Şanver'in üzerine düşen çatının altında Şanver ve bir kişi can verdi. Çocuğunu kurtaran kadının çatının altında kalarak ağır yaralandığı öğrenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, enkaz altında kalan kadını çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yapılan ilk müdahalenin ardından Şanver, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Anne Şanver kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...