Tgrt Haber
16 Ocak 2019 15:30

İstanbul'da lüks rezidansa baskın!

İstanbul Sarıyer’de tuttukları lüks bir rezidans daireyi uyuşturucu deposuna çeviren 3 çocuk sahibi bir çifte düzenlenen operasyonda 115 kilo uyuşturucu ile 550 bin adet ecstasy hap ele geçirildi.

İstanbul'da lüks rezidansa baskın!
yaşam,

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri aldığı bir ihbar üzerine yaptığı araştırmalarda, uyuşturucu depolandığı ihbar edilen dairede 3 çocuk sahibi bir ailenenin yaşadığını  belirledi. Yine yapılan takip ve soruşturmada ailenin geliriyle yaşadığı lüks rezidansın giderlerinin uyuşmadığı , ancak adreste uyuşturucu bulundurulduğu bilgisinin doğru olduğu tespit edilince adrese operasyon kararları alındı.

Alınan mahkeme kararıyla, kamera düzeneği bulunan rezidansa, güvenlikçi kılığına girerek operasyon düzenleyen ekipler, evde bulunan  Olcay K. ve dini nikahla yaşadığı Ildız A. yı gözaltına aldı. Evde bulunan 1.5 yaşındaki ikiz  kız çocukları ve  7 yaşındaki erkek çocuğu  korumaya alan ekipler evde yaptıkları aramalarda 550 bin adet uyuşturucu hap, 47 kilo kokain ve 68 kilo eroin  buldu.

Uyuşturucuları dairenin çeşitli odalarında çocuklarında görebileceği açık alanlarda bulan ekipler, farklı türde yüksek miktarda uyuşturucu bulunması üzerine evin “Takas zulası” olduğu sonucuna vardı.

Lüks dairede, Avrupa’dan gelen uyuşturucu ile Avrupa’ya gönderilecek uyuşturucuların değişiminin yapıldığını değerlendiren narkotik ekipleri gözaltına aldıpı dibi nikahlı karı kocayı emniyete götürdü.

Emniyetteki işlemleri sonrasında üç çocuk sahibi anne, emzirecek çocukları olduğu için savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, hırsızlık, uyuşturucu kullanma ve dolandırıcılıktan kaydı olan baba Olcay A. Sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

38 MİLYON LİRA DEĞERİNDE

Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri ele geçirilen uyuşturucu maddelerin yaklaşık piyasa fiyatının 38 milyon lira değerinde olduğunu ileri sürdü. Polis ekipleri farklı türlerde bulunan uyuşturucu maddelerin hepsinin aynı adreste olmasının bir takasta kullanılmak üzere olduğunu değerlendiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...